Vijesti

Veslanjem na dasci do bolje figure

Veslanjem do figure

Stand up paddling je moderni oblik treninga snage i cardio vježbe, koja je dealna za oblikovanje kritičnih mišića koji održavaju vašu figuru. Uz zdravu prehranu i aktivan stil života, SUP je odličan dodatak vašem režimu treninga.

Postoji više načina na koji možete trenirati na vašem SUP u, no dva najpopularnija su „regularno” veslanje
na dasci, a drugo je SUP joga. U ovoj ćemo vam prezentaciji ćemo vam objasniti zašto je SUP savršen dodatak vašem aktivnom životnom stilu.

1. Možete vježbati bilo gdje

SUP daske (osim par izuzetaka) svoj oblik dobivaju napuhavanjem, što znači da su u ispuhanom stanju dovoljno malene da ih možete ponijeti bilo gdje, u automobilu, autobusu, ili avionu. Samo ih rasprostrite, napušite sa pumpom i za 20 minuta ste spremni za veslanje!


2. Možete vježbati na suncu i zraku

Potrebna vam je samo malena vodena površina kako bi ste odradili trening. Uživajte u svježem zraku, bez tiskanja u teretani i bez mirisa tuđeg znoja. Ponesite vaš SUP u prirodu, daleko od civilizacije i uživajte u
krajobrazu iz posve nove perspektive!

3. Aktivirajte ključne skupine mišića

Stand up veslanje „razrađuje” skupine mišića na stražnjici i bedrima, gdje se salo najviše skuplja, kao
i leđne mišiće, koji su ključni za pravilno držanje i podupiranje gornjeg dijela kralježnice.

4.Napunite baterije

Zamatanje u dekicu nakon napornog radnog dana je ugodno, ali krajnji rezultat je to da će te se osjećati još umornije i iscrpljenije. Vježbanje na svježem zraku će vas osvježiti i napuniti vaše baterije puno efikasnije od ljenčarenja pred televizorom.

5. Poboljšajte ravnotežu
Stand up paddle, kao što samo ime kaže, zahtjeva da stojite na dasci, što vježba vaš centar za ravnotežu i učvršćuje core mišiće.

6. Zabavite se!
Vježbanje ne mora mučno i monotono! SUP board je idealan za istraživanje uvala na moru i riječnih rukavaca na kopnu, bez buke brodskog motora.

7. Otkrijte novi način vježbanja joge
Zamjena udobne strunjače i toplog joga studija sa SUP-om i vodenom površinom se može činiti kao veoma neobičan korak, no dodani izazov balansiranja će itekako utjecati na učinkovitost i formu vaših asana.

8. Vježbajte vaše cijelo tijelo
Kod Stand Up Paddlinga vježbate vaše core i leđne mišiće, dok joga aktivira sve vaše mišiće kroz razne poze. Nakon runde veslanja, stanite i odradite nekoliko poza.

9. Opustite se
Nakon intenzivne sesije vježbanja, usidrite vaš SUP u sjenoviti rukavac ili uvalu, legnite se na dasku i zatvorite oči. Osjećati ćete se osvježeno nakon samo nekoliko minuta!

Zadnji i najvažniji savjet je – ne bojte se neplaniranog kupanja!
U svemu postoje usponi i padovi, a srećom, posljedica pada sa SUP a nije ništa ozbiljnija od osvježenja.
Odabir prave daske za Stand Up Paddle je bitan za kvalitetnu vježbu.


Postoji mnogo brandova, no među najkvalitetnijim je JOBE, koji ima cjelokupni rang dasaka, od početničkih, sve do onih za iskusne veslače.


Mi nudimo široki spektar JOBE proizvoda: Stand Up Paddle daske,neoprenska odijela, vesla i ostalu robu
za zabavu na vodi. Obratite nam se s povjerenjem.

-10%
Jobe adventure duna
Zatvori

SUP board Jobe Adventure Duna 11.6

955,60  (7.199,97 kn)
Jeste li spremni za novu avanturu? Osjećajte se poput Kolumba i istražite i otkrijte što naš prekrasni planet ima za ponuditi. Zahvaljujući spojnim kopčama lako možete ponijeti 2 torbe sa sobom i ponijeti svu svoju opremu na svoju sljedeću ekspediciju. SUP je opremljen korištenjem vrhunskih tehnologija kao što je Heat Bonded Technology za veću kvalitetu i sigurnost slojeva i X-dropstitching konstrukcija za maksimalnu krutost. S ovim paketom spremni ste! Dolazi s Aero Adventure Duna SUP daskom 11.6, podesivim veslom od 3 dijela od stakloplastike, 1 velikim vodootpornim ruksakom s kopčama za spajanje ruksaka na dasku i 1 malom suhom torbom s naramenicama i kopčama za spajanje na dasku.

SUP board JOBE Aero Duna 11.6

955,60  (7.199,97 kn)
Jobe Duna 11.6 SUP je dobio velike dizajnerske preinake koje uključuju puno zaobljeniji stražnji kraj kako bi oblik pratio funkciju! Ne samo da izgleda bolje već promjene u dizajnu imaju i praktičnu primjenu. U kombinaciji s našom visokom tehnologijom kao što je X-stinger konstrukcija i kao rezultat ćete dobiti jednu od najboljih SUP daski na tržištu.

SUP board JOBE Aero Mira 10.0

627,12  (4.725,04 kn)
Novi Jobe Mira SUP paket je savršen omjer cijene i kvalitete! Ako ste u potrazi za SUP-om s kojim je lako rukovati koji ima sve što Vam je potrebno da bi proveli savršen dan na vodi, upravo ste ga pronašli. Ovaj SUP koristi X-Stitching konstrukciju koja mu daje iznimnu lakoću, a da pritom zadržava kvalitetu na koju Vas je JOBE već navikao.

SUP board JOBE Aero Yarra 10.6 Teal

836,15  (6.299,97 kn)
Jobe Yarra SUP paket je pravi primjer savršenog oblika i funkcije. Uz „EZ Lock Fin“ peraju i viskokvalitetnu konstrukciju i izdržljivost zasnovanu na Heat Bonded tehnologiji, Jobe Aero Yarra SUP je savršen i svestran SUP za svakog ljubitelja avanture na vodi. Jobe Aero Yarra SUP ima sjajne dodatke poput X-Stitching tehnologije koja mu daje dodatnu lakoću. SUP paket sadrži sve što Vam treba da bi se upustili u svoju morsku avanturu i sa svojom težinom daske od samo 9,3 kilograma Vaša iduća avantura može biti bilo gdje!

SUP board Jobe Loa 11.6

931,71  (7.019,97 kn)
Ovaj prekrasan SUP ne samo da oduševljava, već je pun novih značajki kao što je ekspanzivni jastučić za palubu, dodatni prostor u koji možete postaviti dijete ili naša ‘’EZ Lock Fin’’ tehnologija spajanja toplinom za kvalitetnije iskustvo i konstrukciju! Gdje god vas putovanje zove, ovaj SUP će vas odvesti tamo! Paket uključuje sve što vam je potrebno za izlazak na vodu! Svojom ukupnom težinom od samo 10,8 kg ovaj SUP super je jednostavan za transport!
-10%
Mohaka
Zatvori

SUP board Jobe Mohaka 10.2

985,47  (7.425,02 kn)
Osvojite vjetar i vodu sa Jobe Mohaka 10.2. daskom na napuhavanje! Kombinirali smo Stand up paddling i windsurfind svjetove u jedan paket. Mohaku možete koristiti kao sup ili kao dasku za windsurfing zahvaljujući stalku za jedro koji se veoma lagano instalira.  Također smo instalirali  mini kobilicu ispod daske za više kontrole i stabilnosti. S obzirom da teži samo 9,3 kg, Mohaku možete nositi gdje god želite. Maksimalna čvrstina i trajnost je garantirana zahvaljujući našoj patentiranoj X-dropstitching konstrukciji i Heat Bonded tehnologiji. Ovaj paket sadrži Aero Mohaka SUP board 10.2, sklopivo trodijelno veslo od fiberglasa, vodonepropusnu naprtnjaču, pumpu dvostrukog djelovanja, te 3,04 metra dugu sigurnosnu uzicu.