Dobrodošli u Svijet SeaSucker:
Na Splash.hr ponosno predstavljamo SeaSucker – vodećeg proizvođača inovativnih nosača i nautičke opreme koji je revolucionirao način transporta sportske opreme na vozilima diljem svijeta. SeaSucker nosači su sinonim za vrhunsku kvalitetu, inovativni dizajn i pouzdanost, a ovdje ćete pronaći sve što vam treba za svoje nautičke i putopisne avanture.

O Nama:
SeaSucker je renomirani američki brand koji stoji iza niza proizvoda visokokvalitetne nautičke i sportske opreme, uključujući nosače bicikla, dasaka za surfanje, skija i još mnogo toga. Njihova revolucionarna vakuum tehnologija omogućuje sigurno i jednostavno pričvršćivanje opreme na vozila bez potrebe za trajnim instalacijama ili modifikacijama.

Naša Ponuda:
1. Nosači Bicikla: SeaSucker nosači bicikla omogućuju siguran transport vašeg bicikla na vozilu bez potrebe za krovnom rešetkom ili vučnom kukom.
Talon nosač jednog bicikla: Talon

Mini Bomber nosač dva bicikla: Mini Bomber
Bomber nosač tri bicikla: Bomber nosač

2. Nautička Oprema: Osim krovnih nosača, nudimo i širok izbor dodatne nautičke opreme, uključujući držače za ribolovne štapove, držaće za čaše, koševe za smeće, party nosače.
Vakuumski držač jednog ribolovnog štapa: Vakuumski držač
Party Barge: Party Barge
Vakuumski držač dvije čaše: Vakuumski držač

3. Nosači Skija:
Za ljubitelje zimskih sportova, SeaSucker nudi pouzdane nosače skija koji osiguravaju siguran transport skija na odredište.
SeaSucker vakuumski nosač za skije i snowboardove: SeaSucker vakuumski nosač
SeaSucker Monkey Bars – vakuumski univerzalni nosač: SeaSucker Monkey Bars

4. Nosači Dasaka za Surfanje:
Pregledajte našu kolekciju nosača dasaka za surfanje koji omogućuju jednostavno pričvršćivanje vašeg daske na krov automobila ili broda.
SeaSucker Monkey Bars – vakuumski univerzalni nosač: SeaSucker Monkey Bars

Zašto SeaSucker:
Kvaliteta i Pouzdanost: SeaSucker proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala i podvrgnuti su strogim testiranjima kako bi se osigurala izdržljivost i sigurnost.
Inovativni
Dizajn: SeaSucker nosači poznati su po svom inovativnom vakuumskom sustavu pričvršćivanja koji omogućuje jednostavnu instalaciju i sigurno pričvršćivanje bez oštećenja vozila ili bušenja plovila.
Dostava i Korisnička Podrška: Brza dostava i vrhunska korisnička podrška osiguravaju da vaše iskustvo s SeaSucker proizvodima bude bezbrižno i ugodno.

Započnite Svoju Nautičku Avanturu Danas:
Posjetite našu stranicu kako biste istražili našu široku ponudu SeaSucker proizvoda i započeli svoju nautičku avanturu danas!

Splash.hr – Vaša destinacija za vrhunsku nautičku opremu.
SeaSucker

SEASUCKER VAKUUMSKA ČAŠICA 15cm – BIJELA, 5 KOM

77,50 
Seasucker vakuumske čašice su idealno rješenje za pričvršćivanje bilo što želite na neporozne, čvrste površine. Koji god imali projekt za vaš brod, dom ili kamp kućicu, naši će vam nosači sigurno pomoći! Jednostavno uklonite kućište i pričvrstite sa spojnicama, ili direktno utaknite vijak u predviđenu robu.

SEASUCKER VAKUUMSKI DRŽAČ DVIJE ČAŠE, ZA VERTIKALNE POVRŠINE

100,00 
Nemate dovoljno držača za čaše, ili vam se nalaze na nepraktičnom mjestu? Bez brige, imate odabir iz cijelog spektra SeaSucker opcija držača za čaše! Svi Seasucker držači za čaše koriste našu vakuumsku čašicu vlačne sile 60kg, te možete biti sigurni da će vaše piće ostati na mjestu. Također pogledajte držač za visoke čaše i Palm products vinske čaše otporne na udarce, koje savršeno pristaju u držač za čaše.

SEASUCKER VAKUUMSKI DRŽAČ RIBOLOVNIH ŠTAPOVA – ZA TRI ŠTAPA

184,00 
Naš Pro Series držač štapova možete montirati gdje i kada ih želite, te mogu biti pričvršćeni ili uklonjeni u sekundama, ali sa dodatnom funkcionalnošću i stilom! Pro Series držači za ribarske štapove imaju uklonjive metalne tiple na dnu - izvadite ih (i pohranite u bazu nosača) za dugačke štapove, ili ih ostavite za kraće. Odlični su za spajanje na ugradbenu jaceru ili bok broda, gdje nemate već ugrađene držače za ribičke štapove. #pecanje #ribolov

SEASUCKER VAKUUMSKA RUČKA – BIJELA

130,00 
Korisnost naših srednje jakih i jakih ručki je nepobitna! Nevjerojatna snaga držanja koju nude dvije 11 centimetarske SeaSucker vakuumske čašice omogućavaju im da ih koristite za pridržavanje, nošenje ili čak kao priručnu bitvu. HDPE ručka je lagana za držanje i veoma čvrsta.

SEASUCKER VAKUUMSKI DRŽAČ RIBOLOVNOG ŠTAPA

95,00 
Vakuumski držač ribolovnog štapa je čvrsto napravljen, jednostavan za korištenje, bez nepotrebnih komplikacija. Sa svojom jednom vakuumskom čašicom držati će vaš ribolovni štap, i to je to! Trebali bi imati jedan držač za svakog ribara na brodu, ili još bolje, pošaljite link na ovaj proizvod vašim prijateljima. Garantiramo da će vam biti zahvalni!   #pecanje #ribolov

SEASUCKER MONKEY BARS – VAKUUMSKI UNIVERZALNI NOSAČ

517,50 
Seasucker univerzalni vakuumski nosač je idealno rješenje za povremeni prijenos tereta. Aluminijske šipke prekrivene sa crnim premazom pružaju notu elegancije vašem vozilu, dok šipke širine 120 i 150m omogućavaju montažu opreme za surfanje, SUP-anje, plovidbu kajakom i ostale predmete. Imate uzak ili širok krov? Bez brige, vakuumske čašice se mogu pomicati na bilo koji položaj na šipci, kako bi osigurale optimalno prianjanje na bilo koje vozilo. Nažalost, dolazi samo u jednoj boji. Svakom kupcu nosača detaljno objašnjavamo kako postaviti nosač na auto putem videozapisa, kako bi vaše iskustvo sa SeaSuckerovim proizvodima bili što bolje. #vakuumski nosač #krovni nosač #nosač za bicikl

SEASUCKER MINI BOMBER MAX – VAKUUMSKI NOSAČ ZA 2 BICIKLA

600,00 
 • Mini Bomber je naš najsvestraniji model.
 • Nosač dva bicikla
 • Optimalan za e-bicikle, dizajniran je tako da se pričvrsti na krov ili prtljažnik ili stražnje staklo vašeg terenca.
 • Nosač napravljen od HDPE plastike se prilagođava krivuljama vašeg automobila. (kompatibilan sa svim autima)
 • Njegovih šest moćnih SeaSucker vakuumskih čašica osiguravaju vaše bicikle i u najtežim uvjetima!
 • Doživotna garancija
 • Opremljen sa HUSKE plugovima za različite osovine: (9x100 QR, 12x100, 15x100, 15x110)
 • Nažalost, dolazi samo u jednoj boji
Svakom kupcu nosača detaljno objašnjavamo kako postaviti nosač na auto putem videozapisa, kako bi vaše iskustvo sa SeaSuckerovim proizvodima bili što bolje. #vakuumski nosač #nosač za bicikl #krovni nosač

SEASUCKER TALON MAX – VAKUUMSKI NOSAČ ZA 1 BICIKL

375,00 
 • Talon je nosač za jedan bicikl, sa montažom na prednju vilicu bickla preko HUSKE sistema.
 • Četri moćne vakuumske čašice (rejting od 100kg vlačne sile) se čvrsto drže za krov, prtljažnik ili stražnji vjetrobran vašeg automobila.
 • Malen i dovoljno lagan da ga stavite u vaš ruksak ili carry-on prtljagu – za sve avanturiste koji putuju sa svojim biciklima.
 • Najjednostavniji nosač za instalaciju.
 • Uklanja se u samo nekoliko sekundi, sve bez oštećivanja vašeg automobila.
 • Pristaje na gotovo sve automobile.
 • Opremljen sa HUSKE plugovima za različite osovine: (9x100 QR, 12x100, 15x100, 15x110)
 • Doživotna garancija
 • Nažalost, dolazi samo u jednoj boji
Svakom kupcu nosača detaljno objašnjavamo kako postaviti nosač na auto putem videozapisa, kako bi vaše iskustvo sa SeaSuckerovim proizvodima bili što bolje. #vakuumski nosači #auto nosači #nosači za bicikl #krovni nosač

SEASUCKER VAKUUMSKI NOSAČ ZA SKIJE I SNOWBOARDOVE

449,00 
Novo redizajnirani SeaSucker Ski rack  auto nosač je najjednostaviji način na koji možete ponijeti vašu opremu na planinu. Moćni 15 centimetarsi Seasucker vakuumski nosač drži prekopne držače na mjestu. Mekani gumeni držači sigurno drže vaše skije ili snowboardove bez opasnosti od grebanja. Lagan i kompaktan, ovaj nosač za skije može biti jednostavno pričvršćen i uklonjen, te se sprema bez problema. Drži četiri para skija, ili dva snowboarda. Nažalost, dolazi samo u jednoj boji. Svakom kupcu nosača detaljno objašnjavamo kako postaviti nosač na auto putem videozapisa, kako bi vaše iskustvo sa SeaSuckerovim proizvodima bili što bolje. #nosač za auto #vakuumski nosač za auto #krovni nosač

SEASUCKER VAKUUMSKI ALUMINIJSKI DRŽAČ RIBOLOVNOG ŠTAPA

210,00 
Ovaj aluminijski nosač se savršeno uklapa među originalnu opremu na vašem brodu, te je gotovo neuništiv! Posebno napravljen za SeaSucker,

SEASUCKER PARTY BARGE VERTICAL DRŽAČ ZA ČAŠE

238,00 
Party Barge držač je idealan kompanjon za svaku brodsku feštu! 5 držača primaju čaše i manje boce, dok 3 veća

SEASUCKER NOSAČ ZA LIGHT BAR

165,00 
Pretvorite svoj svakodnevni automobil u vikend off-road mašinu sa SeaSucker Light Bar nosačima. Naša tehnologija bazirana na vakuumskim čašicama vam dozvoljava da dodavate i uklanjate light bar sa lakoćom. Funkcionira sa bilo kojim brandom i bilo kojom dužinom light bara; jednostavno povežite bilo koju čašicu na svaki kraj vašeg light bara (dolazi u paru, stoga ne trebate naručivati dva kako bi montirali jedan light bar).
Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.