lažući kvalitetne komponente i vrhunsku tehnologiju Zipwake pomaže u poboljšanju performansi plovila, smanjujući potrošnju, i osiguravajući sigurnost u plovidbi. Ovaj švedski proizvod kontrolira položaj plovila po svim osima, pri čemu mu pomaže i integrirani osjetljivi GPS s 3D žiro senzorom. Vrhunac tehnologije predstavlja kontrolno-upravljački modul vidljiv i pri direktnom sunčevom svjetlu.

Dinamički sustav kontrole nagiba – ZipWake. V-interceptori za centralnu montažu savršeni su za popunu praznine između dva vanbrodska motora ili osovinskih pogona, kao I duplih tunela propelera. Četiri V-modela učinkovito pokrivaju kut nagiba trupa između 11 i 24 stupnja. Centralno montirani V-interceptori cogu se dodati u nove instalacij ili naknadno ugrađeni na već postojeće sustave.

Ovaj sustav je osim po aktivnom trimanju plovila poznat i po učinkovitosti, što prvenstveno može zahvaliti rasporedu trim ploča, odnosno imterceptora duž cijelog krmenog zrcala. To znači da se ove trim ploče osim bočno od centralne osi i pogona motora, montiraju i pod motorom što pospješuje učinkovitost trimanja. Ovaj dodatak u obliku slova V, isporučuje se u četiri veličine, u rasponu kutova od 110° do 240° tako da se može dodati na postojeći sustav trimanja. Među prednostima Zip Wakea u odnosu na klasični način trimanja plovila treba navesti prvenstveno efikasnost vertikalnih ploča koje stvaraju puno bolji uzgon na izlaznom rubu krme, ali i brzina reakcije koja je i do 5 puta veća od klasičnih sustava. Osim toga tu su i manji otpor, ali i stvaranje manjeg vala, što ide u prilog smanjenoj potrošnji goriva.

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.