Uvjeti i način dostave

lazy

Dostava je besplatna za sve narudžbe unutar Hrvatske*.

Rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je od 3 do 5 radnih dana (od dana zaključene narudžbe). Rok isporuke proizvoda na hrvatske otoke je više od 5 do 7 radnih dana.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, Splash.hr  zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova. Molimo vas da prilikom narudžbe unesete svoj broj mobitela kako biste primili SMS obavijest s očekivanim vremenom dostave i kako bi vas dostavljač, prema potrebi mogao kontaktirati i dogovoriti s vama vrijeme dostave.

Narudžbe Kupaca napravljene putem webshopa www.splash.hr dostavljaju se kurirskom službom na području cijele Republike Hrvatske*.  Dostava se obavlja od radnim danom. Radni dani su od ponedjeljka do petka, izuzevši praznike i neradne dane. Prilikom otpreme vaše narudžbe, dobit ćete obavijest SMS-om i e-mailom. U e-mailu ćete dobiti broj za praćenje pošiljke te poveznicu na kojoj možete pratiti gdje se vaš paket nalazi.

Uvjeti preuzimanja dostave
Svi proizvodi su zapakirani su u transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja proizvoda svaki je kupac dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

*Otoci za koje nismo u mogućnosti izvršiti isporuku na kućnu adresu: Brbinj Savar, Božava, Dragove, Zverinac, Polje, Soline, Veli Rat, Verunić, Rivanj, Sestrunj, Brgulje, Lastovo, Mljet, Molat, Zapuntel, Ist, Premuda, Silba, Olib, Ilovik, Susak, Unije. 

Splash.hr ne odgovara za štetu prouzročenu kašnjenjem narudžbe.

NE PROPUSTITE!
NAJBOLJI IZBOR PO
PRISTUPAČNOJ CIJENI

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ne propusti naše ponude, akcije i uštede

Shopping cart
Sign in

No account yet?

BESPLATNA DOSTAVA
UNUTAR HRVATSKE!

Ne propustite posebnu ponudu