JOBE SPORT INTERNATIONAL je internacionalna kompanija vođena strašću i ljubavlju prema vodenim sportovima. Smatramo da je život na vodi bolji. Vjerujemo da se svaki #jobemoments broji. Pogotovi oni koje provedete sa obitelji, prijateljima i sa nama.Da bi stvorili većinu vaših sretnih trenutaka na vodi, JOBE je razvio široku paletu visokokvalitetnih proizvoda za sve generacije. 

Od prsluka koji savršeno pristaju do toplih odijela za sportove na vodi, jer je sigurnost je na prvom mjestu, do tuba za vuču, skija, wakeboardova ili SUP-ova od visokokvalitenih materijala, koji će vas činiti sretnim iz sezone u sezonu. Izgled i zabava su najvažnije riječi u JOBE riječniku. Bez obzira na vrijeme, JOBE nudi proizvode za svaki dan u godini.Dozvolite da vas povedemo na vodenu avanturu i krenimo stvarati neke od nezaboravnih trenutaka u vašim životima.

Prikazujemo 1–25 od 182 rezultata


  

Kategorije proizvoda

Oznake proizvoda

JOBE vodootporna torbica – gadget bag

15,74 
Visokokvalitetna vodootporna torbica omogućuje da mobitel ili druge srcu drage uređaje držite 100% suhim i sigurnim za vrijeme aktivnosti na vodi, posjeta plaži ili bazenu. U slučaju ispuštanja torbice u vodu, ostat će plutati na površini vodeći računa da ne izgubite svoj dragocjeni uređaj. Torbica ima posebne prozirne dijelove koji vam omogućuju snimanje fotografija i kretanje po zaslonu telefona dok je u torbici. Torbica dolazi sa uzicom za oko vrata i kukicom da je osigurate.

Jobe Universal Life Vest Blue – najlonski prsluk za sportove na vodi

41,81 
Čvrst najlon i PE-pjena izmiješani u jedan lagani univerzalni prsluk. Lagani prsluci, certificirani za 50N kao pomoć pri plutanju sa JOBE potpisom u dizajnu.
 • 50N ISO-certificirani prsluk
 • Lagana PE-pjena
 • Čvrsta i lagana najlonska tkanina
 • 1″ prilagodljiv remen (3x)
 • Čvrsta YKK kopča
 • Sistem za brže sušenje
 • Univerzalna veličina zahvaljujući otvorima sa strane
 • Unisex

JOBE suha torba – Drybag 20L

27,00 
Ova jednostavna JOBE Drybag vodonepropusna torba za održavanje čuvat će vašu opremu čistom i suhom kamo god krenuli. Dolazi s udobnim naramenicom i ručicom za jednostavno nošenje.

JOBE pumpa za SUP daske i tube za vuču – Turbo Pump 12V –

89,59 
Jobe Turbo Pump 12V je doista najbolja pumpa na tržištu. U paketu su uključene 4 različite mlaznice, Halkey Robert mlaznica i crijevo otporno na savijanje sa kapacitetom od 2.5 psi/0,17 bar. Porinite vaše plovilo u djeliću sekunde!

JOBE plutajuće sunčane naočale – Beam Floatable Glasses Black – Green

49,49 
JOBE nove plutajuće sunčane naočale imaju jedinstveni dinamični dizajn koji pruža fizičku zaštitu, točno određenu količinu pokrivenosti i izvrsnu integraciju UV-400 leća kako bi zaštitili vaše oči od štetnih UV zraka. Moderan dizajn u kombinaciji s neklizajućim držačem nosa drži naočale upravo tamo gdje pripadaju tijekom vaših aktivnosti u vodenim sportovima. Sunčane naočale Jobe isporučuju se u mekoj i luksuznoj torbici za zaštićeni transport i skladištenje.

JOBE konop za vuču tube za 2 osobe Towrope 2P Lime

22,40 
Zabavljati se na vodi u dvoje, dvostruka zabava. Ovaj JOBE konop je dizajniran i osmišljen za vuču tuba za dvije osobe do 1077kg.Ima unikatni uzorak i dva karabina od nehrđajućeg čelika da izdrži tube za dvije osobe za prihvatljivu cijenu.
 • Max. 2 osobe
 • Dužina 50ft/15,24mt
 • 1 sekcija
 • Pluta i drži konop dalje od propelera
 • Prekidna čvrstoća 2375LBS (1077kg).

Jobe plutajuća vezica za naočale – Glassfloat

11,00 
Nikad više nećete izgubiti sunčane naočale s Jobe Glassfloatom! Ova brzo sušeća i vrlo vidljiva vrpca za naočale pluta na površini vode kad ih izgubite u omiljenom vodenom sportu.
 • Odgovara svim  modelima Jobe sunčanih naočala kao i većini ostalih okvira za naočale
 • Vrlo vidljiva vrpa u boji koju je lako uočiti u vodi
 • Pluta u vodi
 • Dimenzije: 12 mm x 660 mm

JOBE konop za vuču tube – Towrope 2P

24,74 
Super jako uže za vuču dizajnirano za povlačenje velikih cijevi za 2 osobe, do 1077 kg! Ima jedinstven i značajan uzorak i kuku od nehrđajućeg čelika za nošenje.

JOBE konop za vuču tube sa koloturom 12ft – 360 cm – Bridle with Pulley

40,31 
Dizajnirano da olakšava vodene sportove iza čamca s vanbrodskim motorom i pluta kako bi uže držalo podalje od vašeg propelera. Izrađeno je od iznimno izdržljivog užeta i dvije jake kuke od nehrđajućeg čelika za povezivanje užeta s vašim čamcem. Dolazi s koloturom za povećanje radnog kuta iza čamca i može nositi 2 osobe. JOBe konopi - vaš partner za zabavu na vodi!

JOBE tenisice za plažu – Slip-on Teal 5.5

41,81 
Tko kaže da obuća za vodu ne može biti moderna i dobro izgledati.Udobnost i moderan dizajn idu zajedno kod ovih JOBE tenisica za vodu.Ove rastezljive i prilagodljive tenisice so tako jednostavne za oblačenje i skidanje tijekom vašeg bivanja na vodi.Zahvaljujućivodopropusnom materijalu i rupicama za provjetravanje i odvod vode,ove tenisice se suše vrlo brzo.Unutrašnjost je obložena neoprenom zaektra udobnost,dok gumena posebno dizajnirana potplata osigurava sigurnost pri svakom korakom.
 • Iznimno lagane
 • Izrađene od vodopropusnog materijala
 • Posebno dizajnirana potplata sa ekstra prijanjanje
 • Prozračne

JOBE dječje skije za vodu – Buzz Trainers Waterskis

180,00 
Skijanje je jednako mnogo zabave za djecu.Pobrinite se da i ostane zabava sa ovim malim zujalicama (buzz)sa svijetlim perajama za bolju uočljivost.Ove slatke zujalice dolaze sa konopom,ručkom i poprečnom prečkom radi bolje stabilnosti.

JOBE konop za vuču tube, za 4 osobe – Towrope 4P Red

33,44 
Zabavljati se na vodi u društvu, to je zabava. Ovaj JOBE konop je dizajniran i osmišljen za vuču tuba za 3 ili 4 osobe do 1882kg. Ima jedinstven i primjetan uzorak. Dolazi sa dodatnom vezicom radi jednostavnijeg i lakšeg spremanja. JOBE konopi - vaši suputnici za zabavu na vodi!
 • Max. 4 osobe
 • Dužina 55ft/16,76mt
 • 1 sekcija
 • Pluta i drži konop dalje od propelera
 • Prekidna čvrstoća 4150LBS (1882kg).

JOBE muški prsluk za sportove na vodi – Neoprene Vest Men Lime Green

92,51 
Da bi vam omogućili bezbrižan dan na vodi, dizajnirali smo prsluk sa najugodnijim neoprenom na trištu. Ovi 50N ISO-certificiran neoprenski prsluci dolazi sa prednjim zatvaračem, duplim kopčama i sistemom za brzo sušenje.

JOBE suha torba 40L – Drybag 40L

40,00 
Ova jednostavna JOBE Drybag vodonepropusna torba za održavanje čuvat će vašu opremu čistom i suhom kamo god krenuli. Dolazi s udobnim naramenicom i ručicom za jednostavno nošenje.

JOBE Bungee Extension

28,80 
3ft(0,91mt) 1 sekcija da prilagodite dužinu konopa za vuču do 4osobe.Predlažemo da uvijek koristite Bungee ekstenziju da smanjite sile naprezanja kako na brod tako i na tubu za vuču,čime štedite enegriju,gorivo i materijele.Mali ulog za velike uštede.
 • Dužina 3FT/0,91mt
 • Prekidna čvstoća 4100lbs -1860kg
 • 1 sekcija
 • Dodaje novu dimenziju tijekom vožnje
 • Smanjuje naprezanja na točkama vuče

JOBE HOTSEAT 1P tuba za vuču 1 osobe – steel blue

140,00 
Ugazite na strašnu HOTSEAT tubu, jednu od najbržiš i najčvršćih tuba u JOBE porodici tuba jednosjeda. Brzo povežite ili odvežite ovaj kolut za vuču pomoću brze konekcije za konop. Njena 840D najlonska navlaka koja u potpunosti štiti 26G pvc unutarnju komoru može izdržati i nešto vatre.

JOBE najlonski univerzalni prsluk – Universal Life Vest Blue

35,99 
Čvrsti najlon i PE-pjena kombinirana u jedan lagan univerzalni prsluk. Lagani, certificirani 50N prsluk proizveden u karakterističnom JOBE stilu. Otvorene strane prsluka omogućuju prilagođavanje ovog prsluka različitim veličinama i tipovima tijela. Jake YKK kopče i tri webbing remena osiguravaju da prsluk dobro pristaje radi maksimalne udobnosti i sigurnosti. JOBE univerzalni prsluci su dobili svježi redizajn za ovu sezonu kako bi savršeno pristajali proizvodima kao što su Stimmer i Slash kneeboardovima, te Droplet i Airstream tubama. Sigurnu vožnju!

JOBE prsluk za vodene sportove – Universal Life Vest Red 2023

32,00 
Čvrsti najlon i PE-pjena kombinirana u jedan lagan univerzalni prsluk. Lagani, certificirani 50N prsluk proziveden u karakterističnom JOBE stilu. Otvorene strane prsluka omogućuju prilagođavanje ovog prsluka različitim veličinama i tipovima tijela. Jake YKK kopče i tri webbing remena osiguravaju da prsluk dobro pristaje radi maksimalne udobnosti i sigurnosti. JOBE univerzalni prsluci su dobili svježi redizajn za ovu sezonu kako bi savršeno pristajali proizvodima kao što su Stimmer i Slash kneeboardovima, te Droplet i Airstream tubama. Sigurnu vožnju!

JOBE zračna pumpa – air pump 230V

38,70 
Jobe Air Pump 230V napuhava tube za tren, tako da možete što prije izaći na vodu i zabaviti se. Ove kompaktne pumpe imaju tri različite mlaznice, te napuhavaju i ispuhavaju brzo i efektivno. Ako želite čuvati energiju, ovo je idealan dodatak vašoj kolekciji sportske opreme.

JOBE brodski nosač za SUP – Addict SUP Boat Rack

197,00 
Pohranite vašu SUP-dasku na boku vašeg broda sa Jobe SUP boat rack attachment sistemom. Izdržljivi vezovi će držati vašu dasku na mjestu, dok će mekana EVA pjena zaštititi njene stranice. Ovaj držač za SUP je iskoristiv na bilo kojem brodu sa ravnom sigurnosnom ogradom na boku palube. Zatvarači na ovom držaču se mogu prilagoditi za bilo koju visinu i debljinu ograde.

JOBE neoprenski prsluk – Neoprene Vest Women Rose Pink

94,50 
Ovaj prsluk za žene napravljen od najmekšeg i najudobnijeg neoprena na tržištu, te je opremljen je sa jakim YKK kopčama i prilagodljivim remenjem. Mekana PVC pjena je napravljena prema najnovijem industrijskom standardu, što čini ovaj 50N ISO-certificiran prsluk ekstremnom mekim, fleksibilnim i udobnim. Uzica za nuždu se može spojiti na D-prsten, koji se nalazi na prednjici prsluka

JOBE muški prsluk za vodene sportove – DUAL vest lime

50,77 
JOBE DUAL unisex prsluci su 50N ISO certificiran. Prsluk je izrađen od jakog i laganog najlona izvana i EPE pjene s unutarnje strane. Mekane najlonske strane i podesivi remeni čine prsluk prikladnim za gotovo sve veličine i oblike tijela. D-prstenovi osiguravaju da možete sigurno koristiti ovaj prsluk dok plovite na brodu.

JOBE najlonski dječji prsluk za sportove na vodi Nylon Life Vest Kids Lime Green

41,81 
JOBE Nylon Life Vest Kids Lime Green su 50N ISO-certificirani brzosušeći dječji prsluci izrađeni od super mekane i udobne pjene

Jobe Rumble tuba paket 1P (+electric pump)

149,31 
Pripremimo se za igru! Rumble može podnijeti jednu osobu željnu uzbuđenja. Unutrašnjost ovih cijevi izrađena je od 24 G PVC-a, što Jobeovu tutnjavu čini i jakom i laganom, dok vanjski pokrov s najlonskim uzorkom od 420 denije drži iz sezone u sezonu (što Rumble čini iznimno izdržljivim). Pronašli ste Jobe paket. Cijeli paket sastoji se od električne pompe, brtve za zglob, brzog otpuštanja, sigurnosne zastavice i užeta za vuču.