JL AUDIO marine proizvode naći ćete u najboljim svjetskim brodovima.

Za izradu najboljih svjetskih zvučnika na moru, svi materijali, sklopovi i gotovi sustavi testiraju se pomoću napredne opreme za ispitivanje magle i soli koja simulira godine izloženosti elementima. Standardi ekološke dugovječnosti tvrtke JL Audio daleko nadmašuju standardne industrijske standarde kako bi osigurali dugogodišnje postojanje vašeg plovila.

Inženjering, ekološka ispitivanja i montaža odvijaju se u našem objektu Miramar, Florida, osiguravajući dosljednu kontrolu procesa i kvalitetu sastavnih dijelova.

Zato sve više i više brodograditelja preporuča JL AUDIO marine.

Prikazuje se svih 2 rezultata


  

Kategorije proizvoda

Oznake proizvoda

JL Audio M3-650X-S-Gw marine zvučnici, 2 para (4 zvučnika)

305,26  (2.299,98 kn)
JL M3 6,5" SPORT GRILL GLOSS WHITE SPEAKERS 2 PARA (4 ZVUČNIKA)
  • 6,5 inch
  • 60W

JL AUDIO MediaMaster MM50 Marine Stereo

514,96  (3.879,97 kn)
MediaMaster® - Marine jedinica s cjelovitim značajkama, otporna na vremenske uvjete, s LCD zaslonom u boji - 25 W x 4 @ 4 ΩMediaMaster® 50 je high-performance jedinica s jednim kućištem s visokim performansama, dizajnirana da pruži izvanrednu vrijednost i napredne audio značajke na vašem brodu. Opremljen raznovrsnim opcijama izvora zvuka, MM50 uključuje digitalni AM / FM tuner, Bluetooth® povezivost, USB vezu za USB pogon ili iPhone® i analogni AUX ulaz, a sve je dizajnirano da osigura neprekidnu reprodukciju vašeg omiljeni soundtrack, bez obzira na neravnu vožnju. Robusna šasija, otporna na vremenske uvjete (IP66) sadrži 2,8-inčni LCD zaslon u boji u boji, s odvojenim temama za dnevno / noćno osvjetljenje za vidljivost, čak i pri jakom suncu. Kada ste u pokretu, cijenit ćete i čisto korisničko sučelje s velikim tekstom i velikim kontrolama s pozadinskim osvjetljenjem. Opcije audio izlaza uključuju čvrsto pojačalo, ugrađeno pojačalo, sposobno napajati vaše zvučnike probojnim zvukom od 100 W (25 W RMS x 4 @ 4 ohma), kao i šest kanala izlaza pretpojačala audiofilske kvalitete s dva neovisna glavna zone, plus posebna zona subwoofera. Svaka zona ima svoje fleksibilne audio mogućnosti i kontrolira se podesivom glavnom tipkom za glasnoću za brza, trenutna podešavanja razine, pružajući vam potpunu kontrolu razinama glasnoće u različitim područjima vašeg broda. Zahvaljujući certificiranoj NMEA-2000® povezanosti, MM100s-BE je također idealan partner za vaš Garmin, Lowrance, Raymarine ili Simrad višenamjenski zaslon! (MFD)
  • 2,8-inčni LCD zaslon u boji
  • digitalni AM / FM tuner
  • Bluetooth®
  • USB
  • AUX ulaz
  • IP66
  • NMEA-2000®