Načini plaćanja

Sve cijene prikazane su u kunama i uključuju PDV (25%). Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti jednim od sljedećih načina plaćanja:

1. Plaćanje kreditnim karticama: 

Jednokratno plaćanje kreditnom ili debitnom karticom. Naručeni proizvodi mogu se platiti online jednom od ovih kreditnih kartica: Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro, Discover.

Visa MasterCard Maestro Discover Mastercard® Identity Check™ Visa Secure WSpay - Web Secure Payment Gateway

2. Plaćanje virmanom/općom uplatnicom:

Na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem internet bankarstva ili uplatom u poslovnici banke, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni proizvodi na adresu koju je naznačio u narudžbi. Račun R1 kupac je dužan zatražiti prilikom ispunjavanja narudžbe, te zbog zakonskih propisa naknadni zahtjevi za R1 računom neće biti uvaženi. Erste Steiermarkische bank d.d., Jadranski trg 3a, 51000 Rijeka IBAN: HR03 2402 0061 1008 2959 7

Cijene se mogu promijeniti u bilo kojem trenutku. Međutim promjene neće utjecati na narudžbe za koje smo poslali potvrdu o narudžbi. Nakon što ste odabrali sve artikle koje želite kupiti, bit će dodani u vašu košaricu. Sljedeći je korak obrada narudžbe i izvršavanje uplate. U tu je svrhu potrebno slijediti korake postupka kupnje i navesti ili potvrditi tražene podatke u svakom koraku. Osim toga u postupku kupnje prije plaćanja možete mijenjati podatke o svojoj narudžbi. Također, ako ste registrirani korisnik, dostupna vam je povijest svih narudžbi u rubrici „Moj račun”.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u eurima. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećem srednjem tečaju Hrvatske Narodne banke. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

NE PROPUSTITE!
NAJBOLJI IZBOR PO
PRISTUPAČNOJ CIJENI

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ne propusti naše ponude, akcije i uštede

Shopping cart
Sign in

No account yet?

BESPLATNA DOSTAVA
UNUTAR HRVATSKE!

Ne propustite posebnu ponudu