Vijesti

Napredni toaleti za brodove

lazy

Pronađite najnapredniji toaletni sustav koji savršeno odgovara Vašem brodu i Vašem stilu života na brodu – od stručnjaka u Dometic brodskim sanitarijama.

Asortiman toaletne tehnologije

VacuFlush (vakum), MasterFlush (macerator), RushFlush (uz pomoć tlaka) i gravitacijski ispust – u ponudi je kompletan, visokokvalitetan izbor na jednom mjestu. Za potpuno rješenje toaletnog/sanitarnog sustava za Vaš brod, Dometic nudi vakum generatore, vakum tankove i standardne tankove, te ostale dodatke za sustave koji daju vrhunske performanse i dokazanu pouzdanost. Također, nudimo najbolje za održavanje morskih toaleta i komponenti toaletnih sustava pomoću posebno dizajniranih sredstava za čišćenje i mirisa – što omogućuje nautičarima duže krstarenje i rjeđe ispumpavanje.

VacuFlush toaletni sustavi

Dometic VacuFlush toaletni sustavi su jedni od najpopularnijih sanitarnih sustava traženi od strane brodograditelja i vlasnika plovila širom svijeta. VacuFlush tehnologija koristi uskladištenu energiju vakuma i low – flush rad za automatsko ispiranje školjke i odvodnje otpada u tankove / spremnike. Snažno ispiranje koristeći manje vode Produljeno sjedište i duboka školjka pružaju udobnost kao kod kuće. Ekonomska potrošnja (samo 0,4 litara po ispiranju) produžuje zalihe vode kao i kapacitet spremnika između pražnjenja. Integrirani vakum prekidač osigurava dovod vode, a obruč protiv prskanja drži vodu umutar školjke.

Kompaktan dizajn i efikasnost

Oni stanu gdje drugi nemogu: toalete iz VacuFlush serije 5000 moguće je smjestiti u razne konfiguracije uključujući stavljanje na povišene platforme. Svojom malom dimenzijom od 467 mm idealni su za skučene prostore. Kompaktna baza podržava duboku školjku i sjedalo kučnog komfora. Napredna VacuFlush tehnologija održava potrošnju vode na samo 0,47 litara po isperite – tri ili četiri puta manje nego s ručnim ili drugim električnim toaletima.

Prednosti:

  • Zidni ili podni odvod
  • Drvena sjedalica izuzetne čvrstoće
  • Niski, srednji ili standardni profil
  • Snažno ispiranje uz malu potrošnju vode od samo 0.47 litara
  • Sjedalica i školjka kučne veličine i komfora
  • Ispiranje pritiskom na nožnu pedalu
  • Obruć protiv prskanja vode

MasterFlush wc-i s tihim ispiranjem morskom vodom

Brodski sanitarni stručnjak – Dometic, uvodi dva nova MasterFlush maceratorska wc sistema na morsku vodu, s odvojenom pumpom, kako bi se osigurao osobito tihi rad. Za vlasnike plovila i proizvođače koji zahtijevaju ispiranje wc-a slanom ili morskom vodom, Dometic električni maceratorski wc-i pružaju udobnost i higijenu kao kod kuće, te su idealni za one s ograničenim prostorom.

Novi modeli na morsku vodu MasterFlush 7165 i MasterFlush 8165 sadrže vanjsku pumpu za vodu, pružajući svo potrebno strujanje za čišćenje školjki pri svakom ispiranju. Moćne performanse pumpe (18 l/min) omogućuje postavljanje dalje od školjke kako bi se pripomoglo u neometanju bukom u životnom prostoru broda. Pumpa radi 12V DC.
 
MasterFlush 7165 i MasterFlush 8165 wc-i i odvojeni sustav pumpe za vodu dolazi zajedno s rešetkom na dovodu vode kako bi se spriječio prolazak nečistoća iz morske vode u wc-e, nekoliko spojnica za različita povezivanja. MasterFlush 7165 maceratorski wc s odvojenom pumpom dizajniran je s prostorno štedljivom značajkom 360° ORBIT, što znači da baza može biti postavljena pod bilo kojem kutom u odnosu na školjku kako bi se izbjegli npr. zidovi ili kako bi se prilagodilo različitim uređenjima kupaonica. Stoga je savršen izbor za one koji imaju jako malo prostora. Nudeći iste značajke kao i nagrađivana MasterFlush 7100 serija, MF 7165 ima veću, dublju posudu koja pruža najveću moguću udobnost kod brodskih wc-a.