Vijesti

Mente Marine – Automatska kontrola za Vaše flapsove

lazy

Mente Marine je finski brand s dugogodišnjom poviješću koji ispred svega stavlja jednostavnost i kvalitetu na prvo mjesto. Bez nepotrebnih žica, kablova i kutija, Mente Marine automatska kontrola daje Vama i Vašem brodu upravo ono što trebate, jednostavnost plovidbe.

Mente Marine automatska kontrola odiše kako svojom jednostavnošću, tako i svojom praktičnošću i kvalitetom. Upravljačka ploča modernog dizajna kojom jednostavno upravljate omogućit će Vam bezbrižnu plovidbu održavajući Vaš brod savršeno niveliran u svakom trenutku. Ako skrećete, ubrzavate ili usporavate Vaš brod će biti u željenoj ravnini. Mente Marine automatska kontrola pali se kada je to potrebno i gasi se kada više nije potrebna.

Mente Marine je firma koja je prva na svijetu napravila flapsove automatskima koristeći „mem“ senzore. „Mem“ senzori su elektro-mehanički sustavi na mikro razini koji su napravljeni korištenjem tehnika mikrotehnologija. „Mem“ senzori imaju svoju mikrostrukturu, svoje mehaničke dijelove, te električne ili magnetne dijelove koji vrše upravljanje mehaničkim dijelovima i električnim signalima, a princip rada im je zasnovan na integraciji na mikročip.

lazy

Mente Marine automatska kontrola za Vaše trim tabove (flapsove) čini ključnu razliku u  jednostavnosti i opuštenosti tokom plovidbe. Trim tabovi (flapsovi) čine vožnju brodom sigurnijom, mekšom i bržom, bilo da se radi o manjem brodu ili mega jahti, a Mente Marine automatska kontrola flapsova omogućit će Vam bezbrižno održavanje broda u savršenoj putanji bilo to u zavoju, pri ubrzanju ili usporavanju.

Dakle, ako želite svoju plovidbu podići na višu razinu, Mente Marine automatska kontrola je upravo ono što Vam treba kako bi Vaše uživanje na brodu postalo još jednostavnije i još bezbrižnije.