Vijesti

Icey Tek Dual Lid ledenice

lazy

Icey tek Dual Lid ledenica je nova generacija pasivnih ledenica (jacera), idealna za održavanje stvari hladnima za vrijeme Vaše plovidbe, ribolova, roštiljanja, kampiranja te pridonosi kvaliteti ukupnog doživljaja. Icey Tek, australski premium brand koji na tržištu posluje preko 15 godina kroz široku poslovnu mrežu svojih suradnika omogućuje korisnicima širom svijeta da uživaju u kvaliteti proizvoda koji su testiranjem u nemogućim uvjetima tj. na nesnosnim vrućinama dokazali svoju učinkovitost u održavanju stvari hladnima.

Frigo Marine doo kao ekskluzivni uvoznik Icey Tek branda za Hrvatsku od ove sezone svojim vjernim kupcima na tržište donosi i osigurava ledenice (jacere) s dvostrukim poklopcem. Riječ je nastavku kvalitetnih proizvoda koje Frigo Marine doo osigurava svojim vjernim klijentima, te iza kojih ponosno stoji preko 10 godina vlastitog poslovanja.

Sistem dvostrukog poklopca efikasniji je u tome što prilikom otvaranja osigurava manji gubitak toplinske energije i praktičniji je u tome što jednostavno i brzo možete nadopuniti, odnosno uzesti nešto iz same ledenice (jacere). Kvalitetna izrada i materijali koji su i do sada bili zaštitni znak Icey Tek lednica nastavljaju se s novom linijom proizvoda. 

Od samih detalja još jednom bi naglasak stavili na termo plastične kopče koje su otporne na kemijske utjecaje i UV zračenje, nehrđajuće su i imaju nosivost do 55 kilograma. Također ručke konopi koji osiguravaju praktičnost i sigurnost pri pomicanju navedenih ledenica (jacera) i tereta unutar samih ledenica (jacera), a važno je i za istaknuti da je Icey Tek brand jedini brand koji koristi navedene ručke.

Kako bi se osigurao najbolji sistem zatvaranja i prijanja poklopca, te kako bi se postigla što bolja izolacija i smanjio utjecaj vanjskih uvjeta panti-šarke su termovarene za kutiju i osigurane sa dodatnih 6 nehrđajućih vijaka. Debljina gumene brtve od 3 mm osigurava maksimalno prijanjanje poklopca i gubitak energije, te 2 odvodna ventila promjera 25 mm osiguravaju efikasniji odvod tekućine koja se nakuplja na dnu ledenice (jacere) te se samim tim produžuje održivost leda unutar same kutije.

lazy